maanantai 12. elokuuta 2019

Kesän ja kevään lukemisia

Ei olekkaan hetkeen tullut päivitetty. Kesällä ja keväällä on tullut luettua mm. seuraavia teoksia:


Bob Proctorin kirjassa ihan mielenkiintoisia ajatuksia. Varmaan kirja pitäisi lukea useampaan kertaan, kuten kirjoittaja kehottaa melkein joka kappaleessa.Tätä Eckhart Tollen teosta monet ovat kehuneet. Alku tuntui tosi mielenkiintoiselta, mutta jotenkin loppua kohden omasta mielestäni hieman lässähti mielenkiinto. Täytyy joskus tutustua muihinkin kirjoittajan teoksiin.Tämäkin "kohuteos" on tullut luettua. Varsinaisesti ei kuitenkaan paljoa mitään uutta ollut.


Tämänkin Hal Elrodin teoksen moni on maininnut. Kirjan idea on varsin yksinkertainen, mutta todella hyvä. Oli erittäin mielenkiintoinen teos.Odotin tältä Jari Sarasvuon elämänkerralta enemmän, mutta jotenkin ei sitten sytyttänyt. Muutamia mielenkiintoisia juttuja oli ja vähän mielenkiintoisia teoksiakin tuli bongailtua. Tuntui et monia asioita peitti salaisuuden hämyinen verho ja jäivät tuntemattomiksi.


Paperi T:n musiikkia on tullut kuunneltua paljon ja sen innoittamana tuli tämäkin runoteos tutkailtua läpi. Runoutta voisi itsekin kokeilla. Omalla tavallaan tämä teos jopa hieman innoitti.


Alexi Laihosta kertova teos tuli myös luettua. Children of Bodomin musaa on tullut paljon kuunneltua, joten tuntui hyvältä lukea teos. Kirjassa oli hyviäkin juttuja, mutta välillä tuntu et Laiho tainnut laitella hieman omaa lapin lisää (vaikka espoolainen on).

Ilmari Kianto on kirjoitellut muutaman lempiteokseni (Punainen viiva ja Ryysyrannan Jooseppi). Tuntuikin hyvältä lukea Panu Rajalan massiivinen teos Kiannosta. Teosta lukiessa selviää, että Kianto olikin melkoinen seikkailija ja myös kirjallinen tuotteliaisuus ei aina huippuoluokkaa ollut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti